Kwan Kung na skále s mečem

Kwan Kung na skále s mečem
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Generál Kwan Kong, později známý jako Kwan Kung, je jedním z nejznámnějších generálů čínské historie. Zbožštěný jako Bůh války, později se stává Bohem bohatství. Měl mnoho rolí a je jedním z nejužívanějších postav ve Feng shui.

Jeho vystavení doma směrem k hlavním dveřím zaručuje, že nevstoupí sebemenší negativní energie či vliv dovnitř. Říká se, že žádná špatná energie se neodváží vstoupit do prostoru, který je střežen Kwan Kungem.

Působí jako velmi mocná ochrana. Nejsilněji působí, pokud generála postavíte na severozápad. V kanceláři postavte sošku za sebe, což vám zaručí, že nikdy neztratíte podporu vlivných lidí.

Obecně je Kwan Kung ochráncem utlačovaných, patron armády a ozbrojených sil, ale zejména podnikatelů, obchodníků a vysoce postavených vlivných, mocných lidí. Postavíte-li Kwan Kunga v práci za sebe, nikdy vám nebude chybět podpora důležitých lidí.

Kwan Kung pomůže překonat konflikty, zvítězit ve sporech, včetně soudních a právních sporů, a odvrátí nepřízeň i nepřátelství soupeřů.

Kwan Kung je ve Feng shui doslova nutností pro obchodní prostory, banky a vysoké manažerské i politické pozice, protože je symbolem vítězství, postupu a sebejistoty. Kwan Kung je symbol, který by v žádné firmě ani domácnosti neměl chybět.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 6,4 cm
Délka: 7,6 cm
Výška: 12,7 cm
Váha: 150 g
Materiál: kov
Kód: RE3450

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Trojice bohů na tygrech

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Trojice bohů je jednou z nejlepších ochranných pomůcek proti nemocem, úrazům, nehodám, dluhům, krádežím, soudním sporům.

Sklenice s Drakem, Fénixem a mantrou lásky

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Dvě nádherné sklenice s ručně rytým motivem zajistí stabilní, milující vztah, naplněný empatií a laskavostí. Každý kus je originál.

Zdobení Fuk Luk Sau

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Fuk, Luk a Sau vám přinesou, pokud je pozvete do svého domova, tři ceněné dary hmotné zabezpečení, zdraví, stabilní vztahy.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová