Indické vonné tyčinky Hem Feng Shui 5 in 1

Indické vonné tyčinky Hem Feng Shui 5 in 1
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Vonné tyčinky Feng shui 5 v 1 spojují pět základních elementů Feng shui. Jednota elementů, kterými jsou voda, dřevo, oheň, země, kov, pomáhá nastolit rovnováhu energií v prostoru. Rovnováha je velice důležitá pro správně fungující Feng shui.

Je-li energie nevyvážená, disharmonická, nastává problém podle oblasti, v níž k narušení rovnováhy dochází. Může jít o problémy s penězi, hádky a nespokojenost ve vztazích, narušené zdraví, problém s dětmi, těžkosti v podnikání nebo zaměstnání apod. Pro přesné stanovení diagnózy energie v prostoru je nutná Feng shui analýza, stejně jako pro naplánování kroků k nápravě situace.

Jako první pomoc můžete sáhnout po vonných tyčinkách podle rozepsaných účinků každého druhu tyčinek. Nejste-li si jistí, nebo máte pocit, že potřebujete komplexní ošetření, vyčištění a harmonizaci prostoru, vyberte si Feng shui 5 v 1, případně Santalové vonné tyčinky z řady Satya.

Vonné tyčinky Feng shui 5 v 1 jsou jako základní vitamín pro energii vašeho bytu. Duchovně probuzený člověk využívá hluboké moudrosti a umí pečovat nejen o sebe, ale také o své okolí, byt, energii. Starostlivost o energii projevíte péčí o udržení rovnováhy a harmonie, neboli jednoty a lásky, k nimž vám pomohou vonné tyčinky.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Kód: 800700126

V balení je 20 ks tyčinek. Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Kůň vítězství klíčenka

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Kůň vítězství probudí ambice, temperament, podpoří kariéru, obchod či profesní dráhu. Aktivuje energii vítězů, cestu k úspěchu.

Indické vonné tyčinky Hem Magnolia

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Tyčinky harmonie, klidu, míru. Vrátí fyzickou i psychickou sílu, odolnost, vitalitu. Rozvíjí ženský sexappeal a mužský pohlavní pud.

Manjushri

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Manjushri pomáhá při práci s informacemi, literaturou, internetem, komunikačními technologiemi i s rozvojem kariéry.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová