Indické vonné tyčinky Satya Tantra

Indické vonné tyčinky Satya Tantra
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Santalové vonné tyčinky Tantra přináší energii života, jednoty, spojení mužské a ženské energie. Jde o hlubokou moudrost pramenící z tolerance, pochopení a porozumění.

Jde o napojení na život samotný, na prožitek a procítění. Tyčinky Tantra nesou poselství sdílení života. Santalové tyčinky Tantra jsou oslavou života ve všech jeho podobách, jsou silnou energií lásky spojené s moudrostí, která otevírá dveře k hlubinné harmonii.

Vše je odrazem schopnosti vytvořit upřímný, láskyplný vztah k sobě samému. Přijmout se a milovat takový, jaký člověk je. Schopnost přijmout své přednosti i nedostatky, aby následně člověk mohl skutečně milovat druhého bez potřeby jej vlastnit.

Láska nepotřebuje vlastnit nikoho a nic, láska prostě je. Přijímá vše a každého. Neodsuzuje, neodmítá, nehodnotí ani nekritizuje. Láska je nejvyšší a nejvzácnější energie, které může člověk dosáhnout. Naplňte svůj domov vůní santalové tyčinky Tantra a nechte se unést po vlnách posvátného kouře do náruče lásky.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Váha: 15 g
Kód: 800600117

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Ochránce úspěchu

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Silná podpora živitele rodiny, ať muže či ženy. Přivede správné lidi s důležitou radou, informací, pomocí, kteří nabídnou přátelství i očekávané příležitosti.

Vznešený drak – spona na kravaty

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Drak je naprosto jedinečný symbol velmi dobrého osudu a štěstí. Obzvláště silným se stává v novém mileniu.

Kwan Kung na koni

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Kwan Kung pro přirozenou autoritu, vítězství a sebejistotu. Představuje silného, mocného, sebevědomého, čestného a úspěšného vůdce.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová