Červený drak s ohnivým mečem

Červený drak s ohnivým mečem
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Drak s ohnivým mečem je speciálně upraveným Feng shui symbolem, který spojuje sílu energie Draka s ochrannou energií proti hádkám, osobním bojům, nedorozuměním a konfliktům. Tento symbol je skutečně silným ochráncem proti sporům v domácnostech, ale také ve firmě.

Drak sám je nejdůležitejším Feng Shui symbolem. Je symbolem pro samotný život, proto je nutný všude tam, kde si přejete život podpořit. Máte-li pocit, že se váš život zastavil, že kariéra se dál nerozvíjí, že vy stagnujete a nemáte již žádnou sílu pohnout se dál, jste právě v situaci, kdy naléhavě potřebujete Draka.

Pokud navíc celou situaci doprovází hádky, konflikty, neshody potřebujete Červeného draka s ohnivým mečem, který vás podobných problémů zbaví a celou situaci změní k lepšímu.

I když Drak může být postaven kdekoli v prostoru, Draka s ohnivým mečem postavte v roce 2011 na Sever, odkud špatná energie s příznaky popsanými výše přichází.

Feng shui symbol Draka funguje velmi dobře také v podnikání, pokud Draka postavíte do kanceláře, obchodu nebo provozovny.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 5,5 cm
Délka: 7,5 cm
Výška: 8,5 cm
Váha: 220 g
Materiál: kov
Kód: 008015900148

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Buddha pod stromem Bodhi

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Ztělesnění moudrosti, soucitu, klidu a dokonalosti. Buddha je zosobněním radosti bez obav a strachu. Schopnosti si plně uvědomovat potenciál okamžiku.

Solné mýdlo

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Mytí rukou solným mýdlem patří k rituálům energetického čištění. Pocit čistoty se nedá srovnat s použitím klasických mýdel či mýdlových gelů.

3 vlajky vítězství

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Magnet na štěstí v oblasti kariéry, obchodu, podnikání. V roce 2016 bude třeba jít štěstí trochu naproti. Aktivujte energii velkého úspěchu.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová