Wu Lou s Mystickým Uzlíkem a Mincí - přívěšek

Wu Lou s Mystickým Uzlíkem a Mincí - přívěšek
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Osobní Feng shui symbol spojuje tři mocné symboly a zesiluje jejich účinek. Základním symbolem je zde Wu lou, základní Feng shui talisman pro léčbu, udržení pevného zdraví, fyzického i psychického. Wu lou udržuje vyrovnanou stabilitu psychiky, ve spojení s nervovým systémem, který přenáší léčivé vibrace do celého těla. Tím zvyšuje obranyschopnost a odolnost organismu a udržuje kompletní zdraví člověka.

Druhým symbolem je Mystický uzlík, který má velice hamonizační vliv na vztahy, jelikož nese energii nesobecké, bezpodmínečné lásky, přijetí, tolerance a vnitřního míru. Patří k základním Feng shui symbolům zaměřených na vztahy a lásku, které vychází z tisícileté mystické moudrosti tibetského buddhismu.

Třetím symbolem je mince umístěná nad mystickým uzlíkem uvnitř Wu lou. Mince je hlavním symbolem pro finance, peníze, hmotné zabezpečení a zajištění. Vedle Mystického uzlíku zajišťující vnitřní mír a přinášející lásku, nese mince hmotnou energii projevující se v podobě peněz.

Přívěšek Wu lou s Mystickým uzlíkem a mincí léčí fyzické i jemné, psychické, tělo, harmonizuje a posiluje vztahy, léčí peníze a finanční záležitosti. Tři nejdůležitější oblasti života - zdraví, lásku, peníze - zlepšíte jedním osobním Feng shui symbolem. Snadné, jednoduché, krásné Feng shui.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 2,5 cm
Výška: 3,6 cm
Materiál: rhodium
Kód: 800100109

Dodáván s řetízkem. Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Velký Zlatý Buddha bohatství

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Opravdu velký symbol bohatství, peněz, majetku. Buddha drží Ru Yi - symbol kariéry, respektu, uznání, dosahování obchodních záměrů.

Wu Luo Garuda

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Základní symbol pro uzdravení, léčbu, prevenci. Posiluje odolnost organismu, udržuje pevné zdraví, snižuje výskyt onemocnění.

Velbloudi pár

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Velbloudi pomáhají překonat obtížné finanční situace, vyprostit se z problémů s penězi, stabilizovat finance a vytvořit dostatečné rezervy.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová