Mandarínské kachničky

Mandarínské kachničky
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Mandarínské kachničky jsou tradičním a celosvětově známým symbolem Feng shui. Znamenají lásku, partnerské či manželské štěstí, věrnost, oddanost, porozumění, vzájemnou péči a pozornost. Jsou symbolem trvalé lásky, neboť mandarínské kachničky si hledají partnera na celý život. Jejich celoživotní vztah je velice silný, milující, podporující a stabilní. Proto jsou mandarínské kachničky nejtradičnějším a nejúčinnějším symbolem lásky, partnerství a manželství ve Feng shui.

Mandarínské kachničky symbolizují vzájemný, láskyplný a pečující vztah. Ve vztahu muž o ženu překrásně pečuje, pomáhá jí, ale současně jí dává dostatek prostoru pro vlastní realizaci. Partneři jsou schopni si vzájemně dopřát nezávislost, která utužuje vztah a udržuje partnerství stále živé.

Mandarínské kachničky chrání čistotu a upřímnost citů, jako v počáteční fázi zamilovanosti. Mimoto však umí reagovat na požadavky každodenního života. Udrží vás nohama na zemi se srdcem plným lásky a hlavou otevřenou společným plánům a snům. Mandarínské kachničky jsou základem pro Feng shui vztahu.

Pokud hledáte partnera na celý život, Mandarínské kachničky vám zaručeně pomohou potkat toho pravého, nebo tu pravou. Zadaným přináší Feng shui kachničky větší možnost posvětit vztah slibem manželství. Pro manžele jsou Mandarínské kachničky slibem trvalého a šťastného manželství, které není narušeno odloučením nebo rozdělením partnerů.

Feng shui symbol Mandarínských kachniček je skvělou pomocí pro páry, které mají problémy nebo vnitřní boje a konflikty. Jemná energie kachniček pomáhá navodit atmosféru plnou porozumění, vzájemné lásky a oddanosti. Kachničky pomohou znovu si uvědomit křehkost vztahu, důležitost partnera v životě a především lásky, která vás spojuje.

Pro podporu manželství, vztahu, lásky, vrácení romantiky a vzájemného souznění, pouta do vztahu položte Mandarínské kachničky na Jihozápad bytu, obývacího pokoje nebo ložnice.

Pokud jste nezadaní a partnera hledáte, postavte Mandarínské kachničky vedle postele. Nedávejte je tam v případě, že si ještě nejste jisti, zda si přejete trvalý, pevný vztah. Mandarínské kachničky vám přivedou jen pravého partnera a trvalý, plný, milující vztah na celý život.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 5,80 cm
Délka: 7,50 cm
Výška: 4,90 cm
Materiál: kov
Kód: 800100108

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

12 zlatých ingotů - velké (TLT)

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Zlaté ingoty jsou neobyčejně příznivé, protože znamenají bohatství a hmotné jmění, představující peníze.

Chung Kwei

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol ochrany proti zlu duchovnímu, spirituálnímu, stejně jako zlu způsobenému ze strany lidí kvůli závisti, žárlivosti, konkurenčnosti.

Pár Pi Yao

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Statní Pi Yao jsou na začátku cesty k bohatství, přitahují dobrý osud, zahání zlo, poskytují mocnou ochranu a nabízí nečekané štěstí.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová