Dvě křišťálová srdce

Dvě křišťálová srdce
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Křišťál patří k nejsilnějším kamenům na zemi. Symbolizuje štěstí, bohatství, má obrovské léčivé a čistící účinky. Tvar srdce symbolizuje lásku, romantiku, blízký vztah. Spojením dvou silných symbolů, kterými jsou srdce a křišťál, získává tento Feng shui předmět svou velkou moc.

Křišťálová srdce jsou upravená pro zavěšení např. do okna, nejlépe do ložnice nebo na Jihozápadní stranu bytu. Jelikož symbolizují láskyplný vztah dvou lidí, měla by srdce být vždy dvě, což ve Feng shui znamená partnerství. Síla křišťálových srdcí se bude v okně stále dobíjet díky slunečním paprskům, a tak se stanou zdrojem čistoty, upřímnosti a věrnosti ve vztahu.

Křišťálová srdce mají také moc léčit veškeré smutky, strachy a zklamání týkající se lásky i vztahů. Může jít o minulé zkušenosti, které vzaly odvahu a víru, odnesly naději na pravou lásku. Křišťálová srdce lze použít i na zahojení zlomených srdcí a utišení citových bolestí z minulých vztahů. Pokud si pověsíte křišťálová srdce do okna ložnice, pomohou vám znovu získat naději a víru v pravou lásku. Tím, že se stanete připravenými pro lásku, umožníte pravému partneru vstoupit do svého života.

Pro stávající vztahy, zejména dlouhodobé, je křišťál v ložnici také důležitý, protože čistí mnohá nedorozumění a problémy, kterými se vztah může narušit. Vynikajícím prostředkem pro zajištění trvalé lásky, pro ochranu dlouhodobého vztahu je Křišťálový lotos lásky. Přiveďte do života lásku, naučte se ji chránit a pečovat o ni. Křišťálová srdce i lotos lásky vám velice pomohou.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 4,2 cm
Délka: 1,5 cm
Výška: 4,0 cm
Materiál: křišťál
Kód: 800400101

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Bůh bohatství na tygrovi

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

V těžkých časech chrání před chudobou, dluhy, krachem. Pomáhá vyřešit finanční problémy, stabilizovat finanční situaci.

Indické vonné tyčinky Hem Archanděl Michael

Cena: 381 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Naplní vás pocitem jistoty, víry, klidu a naděje. Nejlepší volba z vonných tyčinek pro obnovu rovnováhy a stability v životě.

Zelená hůlka úspěchu

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Rozvoj života, úspěch, sebevědomí. Symbol úspěchu pomůže životu rozvinout se do všech směrů.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová