Dva draci s perlou

Dva draci s perlou
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Drak je naprosto nejlepším symbolem pro úspěch. Je nejdůležitějším symbolem ve Feng Shui, bez něj se neobejde žádná firma, společnost, banka ani rodina.

V Asii se říká: "Kde je perla, tam je drak. Kde je drak, tam je i perla." V symbolickém překladu je perla ženou, ženským principem, jemností a citlivostí. Drak je mužem, mužským principem, aktivitou a rozhodností. Snoubení ženského a mužského principu s důrazem na spolupráci je právě ve Feng shui symbolu dvou draků s perlou.

Pár draků, kteří drží perlu, představuje moc a autoritu. Jde o vysokou hladinu koncetrace, soustředění, zaměření se na cíl a jeho úspěšné dosažení. Drak symbolizuje mystickou sílu, která je nutná k rozpohybování energie. Bez energie není Feng shui ani cokoli v životě. Bez energie se život zastaví a umírá.

Pár draků s perlou se hodí zejména pro podporu spolupráce, komunikace dvou a více lidí. Jakmile jste závislí na dalších lidech, což může být kolega, dodavatel, výrobce, spolumajitel, anebo také manžel, partnerka, potřebujete symbol plný síly, který udrží spolupráci úspěšnou.

Největší sílu Draci s perlou ukáží, jakmile sošku postavíte na JihoVýchod. Nedávejte však Draky do ložnice, protože jsou příliš silní a mohli by vás rušit ze spaní. Vhodnější místo je v obývacím pokoji, pracovně, vstupní hale nebo jídelně.

Draci působí velmi dobře na pracovní záležitosti. Pokud si je pořídíte do kanceláře nebo pracovny, bude vaše pracovní činnost, snažení i působení daleko úspěšnější, osobní vliv i sebedůvěra silnější, což se projeví respektem, důrazem a přirozenou autoritou, kterou z vás ostatní ucítí.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 4,3 cm
Délka: 11,0 cm
Výška: 7,5 cm
Váha: 250 g
Materiál: pryskyřice
Kód: 800500120

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Vznešený drak – spona na kravaty

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Drak je naprosto jedinečný symbol velmi dobrého osudu a štěstí. Obzvláště silným se stává v novém mileniu.

Ochranná samolepka na okno, 2 ks

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Bestseller. Ochranná samolepka v autě chrání před krádeží i před agresivními řidiči na silnici. Na okně bytu odráží zloděje.

Mystický uzlík - Bílé zlato

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Mystický uzlík pro zajištění lásky a romantiky v manželství či partnerství. Oblékněte se do energie lásky.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová