Drcený kalcit

Drcený kalcit
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Kalcit je veselý žlutý nerost používaný k ochraně před psychickými útoky. Pomáhá si udržet vnitřní sílu před druhými lidmi, být soustředěný a zkoncentrovaný. Doporučujeme kalcit pro podporu učení, soustředěné práce i pro všechny tvůrčí činnosti, jelikož podporuje myšlení, logické uvažování, přičemž otevírá mysl intuici a inspiraci přicházející z vyšších duchovních zdrojů.

Žlutý kalcit pomáhá věřit v sebe, což je cestou k úspěchu. Přináší trpělivost, vyváženost a schopnost sladit všechny povinnosti, potřeby i přání. Kalcit pomůže upravit denní harmonogram tak, abyste stihli vše, co potřebujete.

Díky jeho uklidňujícím účinkům, je doporučován do vypjatých situací, kdy cítíte nervozitu, trému nebo strach z neúspěchu, případně pochybnosti, zda na danou situaci máte, obavy, zda situaci zvládnete.

V psychologickém Feng shui se kalcit používá pro uvolnění a vyčištění energie, která se projevuje jako osobní negace, negativita, odhání pomluvy, intriky a klepy. Přestože je kalcit křehký kámen, má moc zesilovače. Z toho důvodu se používá pro podporu realizace přání.

Kameny jsou balené v plastových sáčcích po 300 g, v jednom balení je přibližně 15-20 ks. Drobné surové kameny přibližné velikosti 1-4 cm. Používají se jako dekorace v interiéru - náplně do váz, fontán, svítidel, také jako okrasné kameny do zahrádek a zimních zahrad.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Váha: 300 g
Průměr: 2-4 cm
Materiál: kalcit
Kód: 800200109

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Ptáčci prosperity a potomků

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Nádherný symbol pomůže krásně rozmnožit štěstí, radost, spokojenost, bohatství i rodinu.

Zlatá zpívající mísa s osmi šťastnými symboly

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Zlatá zpívající mísa je zdobena 8 šťastnými symboly, které jsou zárukou štěstí. Na paličce je nejmocnější mantra světa.

Indické vonné tyčinky Hem Cinnamon - Skořice

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Vítězství je slovo vyznačující tyčinky Cinnamon, Skořice. Vytvoří ochranný štít a dá vám jistotu, že zvítězíte. Působí také jako afrodisiakum.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová