Mookait náramek

Mookait náramek
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Náramek z mookaitu je součástí řady osobního Feng shui. Je skvělým ochráncem a pomocníkem zejména v situacích stěhování, rekonstrukce, renovace domova nebo pracoviště. Mookaitový náramek pomáhá zvládnout změny, které vyplývají z velkého Feng shui, kdy měnít prostředí kolem sebe nebo se dokonce stěhujete.

Náramek z Mookaitu pomáhá vidět možnost ke změně a zlepšení v práci. Někdy se stává, že příležitosti a možnost změny je přímo před Vámi, ale nevidíte ji. Mookait vám zaručeně pomůže správně nahlížet na situaci a reagovat vhodně na možnosti, které z ní vyplývají.

Navíc Mookait pomáhá překonat komunikační bloky, které se projevují např. jako zadrhávání, přeřeknutí se apod., zmírňuje nervozitu a stres, čímž velice dobře pomáhá nejen projít změnou, ale také ji co nejlépe a nejvhodněji využít.

Nádherně barevný kámen, který umožňuje, že každý náramek je skutečně originálem díky kombinaci svých barev, je krásným doplňkem, ale také velice dobrým Feng Shui pomocníkem.

Procházíte-li změnami ve svém životě, stěhujete se, měníte práci, nebo máte potřebu udělat další krok a změnit něco ve svém životě, potřebujete Mookaitový náramek.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Materiál: mookait tromlovaný
Kód: 800200122

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Ochranný kruh Vajra s mantrou

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Léčí místa, kde je příliš mnoho energie jin, odvrací pomluvy a intriky. Na hlubší úrovni pomáhá na cestě osobního rozvoje a dosažení stavu dokonalosti.

Šátek sta ptáků a ďáblovým okem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Nádherný šátek je obrovskou ochranou před závistivci a veškerým zlem ze závisti. Navíc přináší bohatství a zdraví.

Indické vonné tyčinky Hem Feng Shui 5 in 1

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Vonné tyčinky Feng shui 5 v 1 jsou vitamínem pro energii vašeho bytu, pro udržení rovnováhy a harmonie, neboli jednoty a lásky.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová