Pagoda vědění a moudrosti

Pagoda vědění a moudrosti
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Pagoda je chrámem, svatyní znalostí, vzdělanosti, učení, ale také místem míru, klidu a ticha. Pagoda symbolizuje cestu moudrosti. Dostatek znalostí a vědění činí člověka silnějším a jistějším, takže jím nemůže jen tak něco otřást.

Pagoda má moc zkrotit divoké, roztržité myšlení, stejně jako nepružné a nervózní chování. Východní legendy říkají, že Pagoda má moc zkrotit a uvěznit drzé duchy, kteří by jinak mohli svádět na špatnou cestu.

Proto bývá Pagoda používána na odrážení špatné energie a negativních vibrací, které by mohly narušit chod a soustředení myšlenek nebo ovlivnit chování.

Pagoda je užitečný Feng shui nástroj pro žáky a studenty na podporu učení, soustředění, vzdělání a práci s informacemi. Stejně tak i pro dospělé na podporu administrativní, analytické či vzdělávací činnosti.

Pagodu postavte nejlépe na psací nebo pracovní stůl.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Kód: 008004800039

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Křišťálový svícen

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Křišťálový svícen změní špatnou energii do energie nutné pro život. Čistý krystal má úžasnou léčivou moc, pomáhá od bolestí.

Dorje s 9 hroty

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Dorje má moc zničit projevy ničivé Žlutá 5. Účinný symbol zejména v těžkých obdobích. Dorje s 9 hroty rozvíjí schopnost mluvit i naslouchat.

Wu Luo

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Základní symbol pro uzdravení, léčbu, prevenci. Posiluje odolnost organismu, udržuje pevné zdraví, snižuje výskyt onemocnění.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová