Tai Sui klíčenka 2017

Tai Sui klíčenka 2017
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Velkovévoda Jupitera neboli Tai Sui je respektovanou energií, která se obnovuje každý rok. Tai Sui je patronem roku, který uděluje lidem požehnání v podobě pomoci, štěstí, zdraví, financí. Je nutné Velkovévodu nerušit během jeho vládnutí, naopak mu uvolnit místo pro jeho práci.

Zejména v bohatých rodinách je Tai Sui velice respektovaný. Rodiny bohatých podnikatelů a obchodníků každý rok zvolí správné místo, v roce 2017 Západ, kde vystaví Feng shui obraz Tai Sui, aby si zajistili požehnání a velkorysé dary Velkovévody Jupitera.

Finanční štěstí se pojistí i ochranným amuletem Tai Sui v podobě klíčenky, kterou můžete připnout na kabelku, klíče, kufřík, aktovku apod.

V roce 2017 jsou v konfliktu s Tai Sui lidé narození v roce Kohouta, Králíká, Koně a Myši. Dále každý, kdo žije v domě orientovném na Západ, případně jste při práci či spaní natočení na Západ. Zejména vám je doporučená klíčenka s ochranným Tai Sui talismanem, abyste zmírnili nepřízeň osudu v roce 2017. Vhodné je umístit i Feng shui obraz Tai Sui 2017 na Západ v prostoru bytu.

Ochranný talisman vhodný pro každého, kdo si přeje zmírnit dopad těžkého roku v podobě nepříjemností, hádek a nemocí. Talisman pro aktivaci ochrany a pomoci v podobě prosperity, blahobytu a dostatečného finančního zajištění.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 4 cm
Výška: 11,5 cm
Materiál: Kov
Kód: 005001700129

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Modlitební mlýnek Červená Tara

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Roztočte Modlitební mlýnek - překrásná energie pročistí okolí a vše prostoupí energie lásky.

Slabika Hum na Lotosu

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol vytváří atmosféru bezpečí, je zdrojem vnitřního pocitu klidu a vyrovnanosti. Lék pro děti, trpící na noční můry a děsivé sny.

Ochranný totem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Ochrana před zradou, podvodem či okradením. Chrání před těmi, kdo nemají čestné úmysly a chtějí vás poškodit.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová