Ozdobená Bílá Tara plodnosti

Ozdobená Bílá Tara plodnosti
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Božská Bílá Tara je bohyní rodiny, lásky, je patronkou mateřství a dětí. Je důležitým Feng shui symbolem pro ženy, které touží po miminku a snaží se otěhotnět.

V těhotenství pomáhá budoucím maminkám zvládat všechny nepříjemné stavy a situace, dodává odvahu a energii v době před porodem. Bílá Tara je Feng shui patronkou nejen budoucích maminek, ale všech žen, které si přejí otěhotnět a mít krásné, zdravé miminko. Během porodu ženě dává potřebnou sílu, v šestinedělí napomáhá rychlé regeneraci organismu.

K Bílé Taře se může obrátit žena pro radu, kdykoli potřebuje pomoci s výchovou a péčí o své dítě. Stejně tak se může žena v domácnosti nebo na mateřské dovolené napojit na Feng shui symbol mateřství pro podporu a posílení, kdykoli je vyčerpaná a nutně potřebuje pomoc.

V neposlední řadě ochraňuje Bílá Tara samotné děti, které chrání před zlem a nebezpečím. Děti nastupující do školy se k ní mohou obracet o pomoc s učením a navyknutím si na velkou změnu.

Bílou Taru postavte doma na Jihozápadní stranu bytu, aby Vám mohla maximálně pomoci s mateřstvím a rolí ženy jako matky. Na Jihozápadě vám bude Bílá Tara velkou podporou ve výchově dětí. Pokud si přejete otěhotnět, postavte Feng shui symbol Bílé Tary na Západ.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 6,0 cm
Délka: 7,5 cm
Výška: 10,5 cm
Váha: 450 g
Materiál: Kov
Kód: 008015900146

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Fuk Luk Sau - barevní

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Tradiční Feng shui symbol prosperity, úspěchu, zdraví, moudrosti, rodiny a plnohodnotných vztahů.

Vojevůdkyně Hua Mu Lan

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol ženské odvahy, integrity a vítězství. Hua Mu Lan posilní moc, vliv a postavení každé ženy. Aktivujte vítězství mocnou vojevůdkyní.

Šátek s mantrou plnící přání bílý

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Na šátku jsou mocné symboly Feng Shui: slabika Om, Lotos, Dharma kolo a Mystický Uzlík, včetně mantry plnící všechna přání.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová