Ochranný totem

Ochranný totem
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Slon a nosorožec jsou dvě nejúčinnější ochranná zvířata ve Feng shui. Společně vytváří ochranný štít proti zlé energii, která se může projevit jako krádež, vloupání, přepadení, únos, nehoda.

Násilí má mnoho způsobů, jak se projevit, od fyzických, přes finanční, sexuální, až po psychické násilí. Zlo přichází ze strany lidí, kteří vůči vám nemají čestné úmysly. Jejich cílem je zrada, podvod, krádež. Ochranný totem slouží jako Feng shui ochrana proti každému a proti všemu, co by vám přineslo jen ztrátu a neštěstí.

Ve Feng shui je slon považovaný za posvátný a velice vzácný symbol. Obvykle bývá používán jako znak síly, moci, moudrosti a plodnosti, nebo dlouhověkosti, štěstí a úspěchu. Slon s chobotem nahoru je především symbolem vítězství nad zlem a je hlavně mocným ochráncem.

Nosorožec chrání před samotnými projevy násilí, nepřáteli a všemi, kdo vám chtějí ublížit. Společně s modrým slonem se ve Feng shui používají jako ochrana před energiemi násilí.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Výška: 22,5 cm
Váha: 410 g
Průměr: 5,5 cm
Kód: 023008900140

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Zlatá osmička se Zirkonem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol štěstí. Osmička jako symbol nekonečna, harmonie, vyrovanosti, vnitřního klidu a koncentrace. Zlatá 8 plná energie.

Proti vloupání a násilí - Feng shui ochrana na okno 2 ks

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Bestseller. Ochranná samolepka v autě chrání před krádeží i před agresivními řidiči na silnici. Na okně bytu odráží zloděje.

Ohnivý meč s mantrou a dharmachakrou

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol Dharmachakra a ohnivý meč k zastavení hádek opatřený ochrannou mantrou. Chrání před zlem, nepřátelstvím a agresivitou.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová