Indické vonné tyčinky Satya Chakra

Indické vonné tyčinky Satya Chakra
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Santalové vonné tyčinky jsou ve Feng shui hojně používané pro své velké čistící a léčivé účinky. Kouř ze santalového dřeva dokáže účinně čistit a harmonizovat energii prostoru. Tím léčí i různé oblasti vašeho života. Santalové tyčinky Chakra jsou Feng shui pomocníkem pro léčení. Santalové tyčinky již sami o sobě mají léčivý vliv podporující hojící a uzdravující účinky jakékoli léčby.

Pokud se objeví v těle disharmonie energií, zejména v hlavních energetických centrech, známých jako čakry, projeví se energetická nerovnováha jako nemoc. Nemoc je narušené, poškozené nebo chybějící zdraví, respektive fyzická i psychická pohoda člověka.

Nemoc se může projevit jako vnitřní nepohoda, tíseň, smutek, lítostivost, neklid apod., přes bolest nebo tuhost až po onemocnění, které se dále liší svou závažností. Zdravý člověk není sužován žádnou z uvedených nepříjemností.

Pro podporu léčby i jako prevenci před onemocněním, užívejte Feng shui techniku čištění prostoru vonnými tyčinkami. Santalové tyčinky Chakra podporují vaši snahu udržet si vnitřní rovnováhu, vyrovnanost a pohodu, která se v životě projeví jako celkové zdraví a optimismus.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Váha: 15 g
Kód: 800600106

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Proti vloupání a násilí - Feng shui ochrana na okno 2 ks

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Bestseller. Ochranná samolepka v autě chrání před krádeží i před agresivními řidiči na silnici. Na okně bytu odráží zloděje.

Mookait náramek

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Změny v životě, stěhování, pracovní postup, potřeba udělat další krok a změnit něco v životě, použijte Mookaitový náramek.

Dárková poukázka 1500 Kč

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Udělejte Vašim blízkým radost a věnujte jim jako dárek poukázku na nákup předmětů nebo služeb na Feng Shui Terapie.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová