Meč s 9 kruhy

Meč s 9 kruhy
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Feng shui symbol Meče představuje mužskou, aktivní energii, která je potřebná zejména v oblastech práce, podnikání, obchodu. Kdykoli se pohybujete v konkurenčním prostředí, potřebujete posílit svůj vliv, postavení, jméno nebo svou pověst, potřebujete Feng shui dodávající mužskou energii.

Meč s 9 kruhy bezpečně odřízne všechny konkurenty, nepřátele nebo protivníky a připraví vhodnější cestu vpřed k vašemu cíli. Meč navíc posiluje magické číslo 9, symbolizující dosažení, což jen opět podporuje vaše snahy dosáhnout stanoveného cíle a úspěchu.

Feng shui symbol Meče s 9 kruhy se hodí do kanceláře, ať už přímo na pracovní stůl, nebo v roce 2011 do západní části místnosti, odkud se jeho energie projeví jako váš osobní růst, pracovní rozvoj, úspěšné dotahování projektů do konce nebo ve velké podpoře zajišťující získání zakázek nebo kýžených zákazníků.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 5,1 cm
Délka: 22 cm
Výška: 7 cm
Váha: 225 g
Materiál: Bronz na dřevěném podstavci
Kód: 023008900047

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Ozdobená Červená Tara

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Překrásná Tara pomůže být si jistý svým schopnosti, věřit si a jít si za svým. Přinese autoritu a pomůže získat si úctu ostatních.

Drcený ametyst

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Drcený ametyst zpracuje energii zlosti, netrpělivosti, vzteku. Projasní vztahy, do kterých přináší stabilitu, rovnováhu a harmonii.

Zdobení Fuk Luk Sau

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Fuk, Luk a Sau vám přinesou, pokud je pozvete do svého domova, tři ceněné dary hmotné zabezpečení, zdraví, stabilní vztahy.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová