Tai Sui Amulet 2014

Tai Sui Amulet 2014
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Velkovévoda Jupitera neboli Tai Sui je respektovanou energií, která se obnovuje každý rok. Tai Sui je patronem roku, který uděluje lidem požehnání v podobě pomoci, štěstí, zdraví, financí. Je nutné Velkovévodu nerušit během jeho vládnutí, naopak mu umožnit vhodné místo pro jeho práci.

Zejména v bohatých rodiných je Tai Sui velice respektovaný. Rodiny bohatých podnikatelů a obchodníků každý rok zvolí správné místo, v roce 2014 je na Jihu, kde vystaví plaketu Tai Sui, aby si zajistili požehnání a velkorysé dary Velkovévody Jupitera. Finanční štěstí se pojistí i ochranných amuletem Tai Sui v podobě klíčenky, kterou můžete připnout na kabelku, klíče, kufřík, aktovku apod.

V roce 2014 jsou však v přímém konfliktu s Tai Sui lidé narození v roce Koně, Myši, Kohouta a Králíka. Dále každý, kdo žije v domě orientovném na Jih, případně jste při práci či spaní natočení na Jih. Zejména jim se doporučuje klíčenka s ochranným Tai Sui talismanem, aby zmírnili nepřízeň osudu v roce 2014. Vhodné je umístit i plaketu Tai Sui 2014 na Jih v prostoru bytu.

Ochranný talisman vhodný pro každého, kdo si přeje zmírnit dopad těžkého roku v podobě nepříjemností, hádek a nemocí. Talisman pro aktivaci ochrany a pomoci v podobě prosperity, blahobytu a dostatečného finančního zajištění.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 3,5 cm
Délka: 15,5 cm
Váha: 50 g
Kód: 005001700116

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Klíčenka Vody

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Amulet pro zajištění energetické rovnováhy v roce 2016. Podpora štěstí, úspěchu dodá sílu na překonání potíží a zajištění prosperity.

Feng shui obraz - Kariérní povýšení

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Feng shui obraz jako symbol vyšší životní úrovně, vyššího společenského postavení i kariérního postupu.

Mystický uzlík - Bílé zlato

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Mystický uzlík pro zajištění lásky a romantiky v manželství či partnerství. Oblékněte se do energie lásky.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová