Kwan Kung na koni

Kwan Kung na koni
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Kwan Kung je slavným generálem, patronem bohatství a skvělé kariéry. Kwan Kung v dračím brnění a na koni je ve Feng shui nejvhodnější na podporu kariéry, obchodu a podnikání.

Kwan Kung na koni chrání před zpronevěrou a podvodem. Odráží protivníky a pomáhá firmě, podnikání či kariéře prosperovat navzdory překážkám a nerovnostem.

Kwan Kung na koni dodává odvahu, kuráž, smělost, ale zejména probouzí přirozenou autoritu, která je nezbytná pro vedoucí postavení a řízení týmu lidí, ať ve vlastní firmě, nebo v zaměstnání.

Obecně je Kwan Kung ochráncem utlačovaných, patron armády a ozbrojených sil, ale zejména podnikatelů, obchodníků a vysoce postavených vlivných, mocných lidí. Postavíte-li Kwan Kunga v práci za sebe, nikdy vám nebude chybět podpora důležitých lidí.

Kwan Kunga můžete postavit do recepce, předsíně, haly, tedy poblíž hlavního vchodu, potřebujete-li si zajistit ochranu (před konkurencí, protivníky, nepřejícími lidmi, špatnými vlivy, apod.).

Kwan Kung představuje silného, mocného, sebevědomého, čestného a úspěšného vůdce, který je důležitý pro podnikatele, lidi v manažerské, ředitelské či vedoucí pozici, anebo pro každého, kdo si přeje podpořit svůj vliv, autoritu a moc.

Pro prosperující chod firmy, zajištění vysokého postavení v kariéře nebo na podporu živitele rodiny, umístněte Kwan Kunga na koni na Severozápad.

V roce 2014 Kwan Kung na koni podpoří úspěch a prosperitu na Jihu a kariérní postup a vítězstí na Jihozápadě.

Kwan Kung je ve Feng shui doslova nutností pro obchodní prostory, banky a vysoké manažerské i politické pozice, protože je symbolem vítězství, postupu a sebejistoty. Kwan Kung je symbol, který by v žádné firmě ani domácnosti neměl chybět.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 5 cm
Délka: 13,3 cm
Výška: 15,9 cm
Váha: 810 g
Materiál: mosaz
Kód: BR0259

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Feng shui peněženka Poklad

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Poklad je víc než obyčejná peněženka. Feng shui peněženka a nádherný symbol, magnet na peníze i ochrana před finančními ztrátami.

Velký Zlatý Buddha bohatství

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Opravdu velký symbol bohatství, peněz, majetku. Buddha drží Ru Yi - symbol kariéry, respektu, uznání, dosahování obchodních záměrů.

Indické vonné tyčinky Satya Devotion

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Santalové vonné tyčinky Devotion pro věrnost a opravdovost vztahu. Zůstaňte sami sebou při plném ponoření se do práce i vztahu.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová