Kůň vítězství s Wu Lou

Kůň vítězství s Wu Lou
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Kůň vítězství představuje odvahu, rychlost, vytrvalost, životní sílu, úspěch, svobodu. Symbol Koně vítězství je doplněn Feng shui symbolem Wu Lou, které představuje pevné zdraví a dlouhý život.

Kůň vítězství s Wu Lou symbolizuje jezdce, člověka, který právě vítězně dokončil bitvu. Každodenní překážky a pracovní výzvy představují bitvy, v nichž je třeba zvítězit a zůstat silný. Přesně to přináší Kůň vítězství s Wu Lou.

Máte-li nablízku, např. v kanceláři, doma, Koně vítězství s Wu Lou, máte vždy dostatek sil na každodenní povinnosti, potíže i pracovní zátěž. Kůň vítězství s Wu Lou ve vás totiž aktivuje vlastnosti jako jsou síla, odvaha, houževnatost, odolnost, šlechetnost, vítězství, osobní schopnosti a nadání.

Přejete-li si dosahovat trvalého úspěchu a posunovat se v životě, osobním i pracovním, stále vpřed, nezamrznout na místě, postavte Koně vítězství s Wu Lou na Jih.

Symbol Koně by neměl chybět v domácnosti nebo v kanceláři lidí narozených v roce Koně, Ovce, Psa nebo Tygra. Neboť právě oni budou mít z přítomnosti symbolu Koně vítězství největší úžitek.

Kůň vítězství s Wu Lou přinese velký úspěch, peníze, pevné zdraví, štěstí, sílu.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 6,4 cm
Délka: 10,2 cm
Výška: 14,7 cm
Váha: 700 g
Materiál: Pryskyřice
Kód: RE3701

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Pagoda moudrosti

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Pagoda se 7 patry pro velké dosažení, realizaci vysokých cílů a překonání překážek na cestě k úspěchu. Uchovává pozitivní myšlenky.

Zelení Pi Yao

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Pi Yao jsou na začátku cesty k bohatství, přitahují dobrý osud, zahání zlo, poskytují mocnou ochranu a nabízí nečekané štěstí.

Wu Luo

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Základní symbol pro uzdravení, léčbu, prevenci. Posiluje odolnost organismu, udržuje pevné zdraví, snižuje výskyt onemocnění.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová