Indické vonné tyčinky Hem Myrrha

Indické vonné tyčinky Hem Myrrha
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Vonné tyčinky Myrrha se užívají na čištění prostoru, který je zasažený nemocí, zlem, nepřátelstvím, nebo nepřízní osudu. Myrrha pomáhá vytvářet nová přátelství, snadněji navazovat konktaty s druhými lidmi a vytvářet úspěšné vztahy.

Energie tyčinky Myrrha podporuje v lidech odhodlání snažit se o dobro, porozumnění, lásku a nesobeckost. Jsou-li narušené rodinné vztahy, pracovní vztahy nebo se pohybujete v nepřátelském, konkurenčním prostředí, potřebujete používat vonné tyčinky Myrrha.

Energie vyčištěná Myrrhou vám pomůže najít nové přátele a navázat důležité vztahy. Říká se, že Myrrha vám pomůže potkat mocné a vlivné lidi, kteří budou ochotni vám naslouchat a pomáhat.

Dříve se čistící kouř z tyčinky Myrrha používal na zrušení čar, kleteb a naopak sloužil k požehnání prostor. Dnes můžete do svého života přivést požehnání štěstím v podobě pevných přátelských a partnerských vztahů sami s pomocí vonných tyčinek Myrrha.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Kód: 800700121

V balení je 20 ks tyčinek. Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Buddha pod stromem Bodhi

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Ztělesnění moudrosti, soucitu, klidu a dokonalosti. Buddha je zosobněním radosti bez obav a strachu. Schopnosti si plně uvědomovat potenciál okamžiku.

Ochranná klíčenka se Slonem a Nosorožcem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Ochranný talisman proti krádeži, podvodu, nehodám. Slon a nosorožec s ochrannou mantrou chrání před násilným jednáním a zlými, nepoctivými lidmi.

Netopýr s mincemi TLT

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Netopýr zajišťuje pro rodinu bohatství, blahobyt a hojnost do budoucnosti.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová