Indické vonné tyčinky Hem Precious Jasmin

Indické vonné tyčinky Hem Precious Jasmin
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Vonné tyčinky Jasmín mají láskyplnou energii plnou radosti, veselí, uvolnění. Doporučuje se v obdobích, která jsou příliš zatížená stresem, starostmi, únavou. Jasmín dokáže nenápadně uvolnit celé vaše tělo, ale především mysl.

Energie Jasmínu má vzácnou vlastnost otevřít srdce, vnímavost a citlivost. Zjemní vaše smysly, které se tak otevřou a uvolní. Proto jsou vonné tyčinky Jasmín vyhledávané právě pro intimní chvíle s partnerem, milostné hrátky, flirtování a svádění.

Když vyčistíte prostor doma vonnou tyčinkou Jasmín, odstraníte všední energii plnou starostí, povinností, závazků. Jasmín vám pomůže připravit energii pro milostné prožitky, lásku a hluboké propojení s partnerem. Zejména pak v sexuální oblasti pomáhá Jasmín prohloubit a zpříjemnit intimní prožitky.

Vedle energie svádění, flirtování, milování, působí tyčinky Jasmín na povzbuzení sebedůvěry. Jasmínové vonné tyčinky lze použít také na všechny neuralgické bolesti, které jsou způsobené přetlakem energie.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Kód: 800700117

V balení je 20 ks tyčinek. Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Indické vonné tyčinky Hem Saffron - Šafrán

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Afrodisiakum pro stimulaci lásky a plodnosti. Úžasná energie přátelství, laskavosti, štěstí. Čistí karmu, pomáhají zpracovat prožitky z minulosti.

Šátek se dvěma draky

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Drak podporuje a rozvíjí vnitřní sílu, odolnost, motivaci, víru v sebe, schopnost činit rozhodnutí a jednat.

Král Gesar samolepka na okno 2 ks

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Bestseller. Král Gesar pro ochranu, vynikající obchodní úspěch a prosperitu. Samolepka bez lepidla na okno kanceláře, auta, bytu.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová