Indické vonné tyčinky Hem Patchouli

Indické vonné tyčinky Hem Patchouli
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Vonné tyčinky Patchouli jsou důležité pro uzemnění, což je nejzákladnější energie, kterou musíte vždy mít! Je nutné o uzemnění pečovat, protože je příliš jednoduché tuto energii ztratit. Mezi lidmi jde o známé: "Ztratil hlavu." nebo "Zatmělo se mu."

Je dobré vědět, že máte hlavu na správném místě, čistou, jasnou, klidnou. Vonné tyčinky Patchouli dokážou pomoct zejména v nepříjemných či vypjatých situacích, kdy snadno vybuchují vášně, prudké emoce a můžete říci nebo udělat něco neuváženého. V prostoru vyčištěném tyčinkami Patchouli se zamezí vůbec vzniku takových situací.

Říká se, že síla Patchouli dokáže naopak přivolat dobré duchy, nápomocné síly a anděli, kteří s sebou přinesou hojivý mír a usmíření.

Díky svým uklidňujícím účinkům se tyčinky Patchouli doporučují jako ochrana, léčba a prevence proti hádkám, konfliktům, sporům, negativismu, ale také proti úzkosti a depresi. Vonné tyčinky Patchouli jsou proto často používané na odrušení negativních míst, která přinášejí podrážděnost, hněvivost, strach a smutek.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.
Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Kód: 800700118

V balení je 20 ks tyčinek. Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Ozdobený Bílý Dzambhala

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Božský Bílý Dzambhala přináší velké bohatství těm, kdo mu přináší každodenní vodní oběť.

Kalachakra mandala - Feng shui obraz

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Feng shui obraz Kalachakra mandala pro ochranu štěstí. Umístěna proti hlavním dveřím odstraní negativní energie z vašeho domova.

Indické vonné tyčinky Hem Lotus

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Tyčinky Lotus jsou jemným, léčivým pomocníkem v emočně vypjatých chvílích. Hojí traumata, šoky, pomáhají v kritických a vážných situacích.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová