Indické vonné tyčinky Satya Celestial

Indické vonné tyčinky Satya Celestial
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Santalové tyčinky Celestial přináší do prostoru požehnání z vyšších sfér. Andělská energie tyčinek Celestial pomůže navázat vztah s vaším andělem, ochráncem a pomocníkem. Proto se dodnes používají při obřadech, náboženských rituálech a mších kadidla a vonné tyčinky. Pomáhají udržet energii prostoru natolik čistou, aby v ní mohli být andělské bytosti a nebeští pomocníci.

Každý má svého anděla, jen na něj většina lidí zapomněla. Zapalte si proto doma vonnou tyčinku Celestial, dvě svíčky a zkuste přivolat svého anděla. Možná budete muset chvilku trénovat, protože vaše nejistota, která anděla odhání, může být daleko silnější. Čistěte tedy pravidleně prostor santalovými vonnými tyčinkami a každý den si udělejte krátké cvičení na přivolání anděla.

Jakmile se objeví ve vaší přítomnosti, ucítíte příjemný pocit radosti a posvátnosti. Anděl s vámi zůstane tak dlouho, dokud na něj opět nezapomenete. Budete-li však pracovat s vonnými tyčinkami a svým andělem každý den, zůstane s vámi navždy.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Váha: 15 g
Kód: 800600114

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Klíčenka prosperity pro realitní makléře

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Klíčenka ideální pro lidi v oblasti nemovitostí, bytového designu, developerství nebo lidi narozené v roce Draka, Psa, Ovce, Býka.

Wu Luo Garuda

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Základní symbol pro uzdravení, léčbu, prevenci. Posiluje odolnost organismu, udržuje pevné zdraví, snižuje výskyt onemocnění.

Indické vonné tyčinky Hem Lotus

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Tyčinky Lotus jsou jemným, léčivým pomocníkem v emočně vypjatých chvílích. Hojí traumata, šoky, pomáhají v kritických a vážných situacích.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová