Dzi - 2 a 5 oké Dzi s růženínem a achátem

Dzi - 2 a 5 oké Dzi s růženínem a achátem
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Korálky Dzi byly po staletí pečlivě ukrývanou součástí tibetské kultury jako vzácnost, neboť jsou považovány za nebeské perly.

Dzi korálky mají ochrannou moc, která se kolem vás rozprostře jako ochranný plášť.

Dzi vyrovnává osobní energie jin a jang, stejně jako osobní energie 5 elementů, čímž zlepšuje imunitní systém a podporuje celkové zdraví.

Dalším důvodem k nošení korálků Dzi je jejich spojení s energií bohatství, podpora duchovního rozvoje a dosažení hluboké úrovně duchovního rozvoje, v neposlední řadě také pro schopnost udržet pocit klidu a vyrovnanosti.

2-oké dzi souvisí s láskou a vztahem. Nezadaným pomáhá najít pravého partnera. Zadaným podporuje existující vztah a prohlubuje vztah manželstvím. Manželským párům 2-oké Dzi oživuje vášeň a pomáhá udržet šťastné manželství.

Vedle toho 5-oké Dzi souvisí s materiálními záležitostmi, zejména finančnímy příjmy a zisky, prosperitou, financemi. Přivádí do života lidi, kteří jsou ochotni pomoci a podpořit vás. Otevírá cestu k úspěchu a rozmnožuje zdroje příjmů.

Růženín je kámen spojovaný s láskou, vztahy, manželstvím. Známý jako kámen lásky podporuje milostné vztahy, romantiku, trvalou lásku. Pomáhá rozvinout schopnosti milovat a přijímat lásku.

Achát pomáhá najít a rozvinout skrytý talent, uvolňuje kreativitu, podporuje koncentraci a intelekt. Rozvíjí prosperitu, přičemž vyrovnává auru.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.


Popis produktu
Váha: 50 g
Průměr: 16,5 cm
Kód: DZ3791

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Fuk Luk Sau na podstavci

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Tradiční Feng shui symbol prosperity, úspěchu, zdraví, moudrosti, rodiny a plnohodnotných vztahů.

Bohyně Bílého Deštníku - Feng shui obraz

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Bílá bohyně ochrany je jednou z podob Avalokiteshvary, Bodhisattvy soucitu. Má silnou ochrannou moc a svou silou odráží nebezpečí a neštěstí.

Indické vonné tyčinky Satya Tranquility

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Santalové tyčinky pro vnitřní mír, klid, vyrovnanost, pocit bezpečí a ochrany. Pomohou vám znovu naslouchat hlasu svého srdce.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová