Mýdlo Aloe Vera

Mýdlo Aloe Vera
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Přírodní mýdlo s vůní Aloe Vera je nesmírně příjemné. Vytvoří bohatý roztok, který zabalí vaši pokožku do voňavého, měkkého a jemného energetického obalu. Energetická ochrana mýdla vydrží po delší dobu na pokožce, kterou příjemně provoní.

Mýdlo Aloe Vera má hojící, léčebné a ochranné účinky. Energie Aloe Vera dodává energii, nabíjí tělo vitalitou. Vytvoří jemnou ochrannou auru kolem pokožky, která vás ochrání před negativními vlivy z okolí, nepřátelstvím a zlem.

Mýdlo Aloe Vera uvolní také stres a napětí, který můžete cítit v rukou nebo v pokožce těla. Nedovolte nepřátelské energii vstoupit do těla a zamořit ho negativním vlivem. Smyjte těžkou energii ochranným mýdlem.

Mýdlo Aloe Vera vám kdykoli během dne vrátí pocit vítězství, ochrany a úspěchu. Můžete spojit se zapálením vonné tyčinky Aloe Vera, což jen prohloubí účinek ochranného mýdla Aloe Vera i vonných tyčinek.

Mýdlo je možné použít přímo na pokožku rukou i celého těla. Mýdlo Aloe Vera je vhodným pomocníkem při léčbě pokožky, např. oděrek, popálenin, podráždění kůže. Skvělý ochranný pomocník po opalování.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Kód: 800700200

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Indické vonné tyčinky Hem Archanděl Michael

Cena: 381 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Naplní vás pocitem jistoty, víry, klidu a naděje. Nejlepší volba z vonných tyčinek pro obnovu rovnováhy a stability v životě.

Klíčenka prosperity pro realitní makléře

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Klíčenka ideální pro lidi v oblasti nemovitostí, bytového designu, developerství nebo lidi narozené v roce Draka, Psa, Ovce, Býka.

Velký Zlatý Buddha bohatství

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Opravdu velký symbol bohatství, peněz, majetku. Buddha drží Ru Yi - symbol kariéry, respektu, uznání, dosahování obchodních záměrů.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová