Zlatá trojnohá žába s mincí

Zlatá trojnohá žába s mincí
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Zlatá trojnohá žába je tradičním symbolem představující peníze, hojnost, finanční zajištění. Sedí na mincích a zlatých ingotech, aby tak chránila peníze a majetek. V ústech drží čínskou minci.

V čínském Feng shui patří trojnohá žába k mystických zvířatům a je nejlepším symbolem na vydělávání a získávání peněz. Podle legendy se říká, že trojnohá žába se objeví na úplněk poblíž domů a domácností, které obdrží zprávu o přísunu peněz, peněžní zisk a nárůst pravidelného finančního obnosu.

Trojnohá žába funguje jako magnet na peníze, proto se často vyskytuje u pokladen, v recepcích, kancelářích vedoucích pracovníků, manažerů a ředitelů.

Postavte Zlatou trojnohou žábu na svůj pracovní stůl nebo doprostřed bytu. Na Jihovýchodě podpoří peníze, na Severu kariéru, práci. V předsíni, v hale nebo poblíž hlavního vchodu by měla být Trojnohá žába natočená směrem dovnitř na znamení, že peníze přichází dovnitř a ne ven.

Trojnohou žábu byste neměli postavit do ložnice, koupelny, kuchyně nebo na toaletu.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 10,2 cm
Délka: 11,4 cm
Výška: 12,7 cm
Váha: 800 g
Materiál: Pryskyřice
Kód: RE0655

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Kravata s mantrami

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Hedvábná kravata s mantrami pro úspěšného, moudrého muže, který si rád zabezpečí kariéru, zajistí si její další růst a rozvoj.

Kwan Kung na koni - zlatý

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Kwan Kung pro přirozenou autoritu, vítězství a sebejistotu. Představuje silného, mocného, sebevědomého, čestného a úspěšného vůdce.

Křišťálový lotos lásky růžový

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Křišťálový lotos lásky je nutností, pokud hledáte lásku, vášeň a romantiku. Zajistí láskyplný cit, porozumění a trvalou lásku.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová