Drcený avanturín

Drcený avanturín
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Zelený Avanturín bývá označován jako Kámen nebes. Avanturín je kamenem inspirace, příležitostí a peněz. Ve Feng shui se používá při magických rituálech pro přivolání bohaství a peněz.

Ochranné Feng shui doporučuje mít doma misku s avanturínem jako ochranu před odčerpáváním energie, emočními upíry, vyčerpáním a duševními útoky. Misku s drceným avanturínem můžete postavit přímo na podlahu do přesíně, k hlavním dveřím, do obývacího pokoje nebo i do ložnice.

Vedle ochraných a hojivých účinků avanturínu se ve Feng shui využívá jeho energie pro aktivování financí a podporu přísunu peněz. Jelikož má velké regenerační schopnosti, používá se právě pro zlepšení finanční situace. Energie avanturínu vám dá potřebné zklidnění, koncentraci, aby vám neunikla žádná skvělá příležitost, ale také se nenechali zbytečně napálit. Energii avanturínu oceníte zejména během rozhodování a v situacích, které vyžadují přijmout určité riziko.

Energie avanturínu pomáhá zklidňovat úzkost, záchvaty paniky, nepozornost způsobenou stresem a nekoncentrovaností. Tiší nadměrné emoce a rozčilení. Naopak dodává klid, radost, uvolnění se od každodeních povinností a řady starostí. Právě i pro tyto účinky bývá používán pro Feng shui ložnic, kde pomáhá navodit potřebné uvolnění a klidný spánek.

Přemýšlíte-li o namíchání drceného avanturínu s jiným drceným kamenem, doporučujeme použít avanturín s růženínem. Kombinace mírní následky přetížení, stresu a napětí. Navíc se kombinace avanturínu a růženínu používá při problémech s početím miminka.

Pokud se potřebujete uvolnit, zklidnit, zmírnit svou nervozitu, nevyrovnanost a podrážděnost, miska drceného avanturínu je správnou volbou i pomocí.

Je možné drcený avanturín použít jako dekoraci v interiéru i exteriéru - náplně do váz, fontán, svítidel, okrasné kameny do zahrádek a zimních zahrad.

Kameny jsou balené v plastových sáčcích po 300 g. Drobné surové kameny jsou přibližné velikosti 1-4 cm.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Váha: 300 g
Průměr: 2-4 cm
Materiál: avanturín
Kód: 800200107

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Guru Rinpoche samolepka 2 ks

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Samolepka na okno. Nejmocnější Buddha chrání proti negativním energiím, které přináší do života potíže, problémy, rizika a nebezpečí.

Slon - klíčenka

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Noste slona stále u sebe (na aktovce, kabelce, klíčích, kufříku, v autě), aby vás chránil před nebezpečím na cestách.

Indické vonné tyčinky Satya Tantra

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Láska nepotřebuje vlastnit nikoho a nic, láska prostě je. Nechte se unést po vlnách posvátného kouře tyčinek Tantra do náruče lásky.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová