Zpívající mísa s 8 šťastnými symboly

Zpívající mísa s 8 šťastnými symboly
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Překrásná pozlacená zpívající mísa je zdobená 8 hlavními tibetskými symboly, které představují základní aspekty tibetského Buddhismu. Palička je zabalena do brokátu s vyšívaným drakem. Zpívající mísa je usazena na červenozlatém polštářku.

Zpívající neboli čistící mísa se používá při buddhistických meditacích již po mnoho staletí. Dnes se čistící mísy stále používají při meditacích, ale také při léčení, harmonizaci čaker, čištění energie ve Feng shui i v těle člověka.

Zpívající mísa vydává čistý, hlasitý kovový zvuk, jakmile udeříte paličkou do okraje mísy. Vibrující, křišťálově jasný zvuk mísy okamžitě čistí negativní energii v prostoru kolem vás i ve vás. Zvuk dokáže harmonizovat energie jin a jang. Probouzí, zvyšuje a vyživuje starou, vyčerpanou, stagnující energii. Vyžene negativní energii, transformuje ji do pozitivní, tedy skutečné energie, která je potřebná pro život ve všech jeho podobách – láska, zdraví, peníze, vztahy, práce, rodina, obchod.

Vibrace zpěvu mísy jsou natolik harmonické, že uklidňují, uzdravují a dlouhodobě vyrovnávají energie. Tyto vibrace pronikají hluboko do těla i mysli a vytvářejí vnitřní klid. Nejen prostor, ale také vaše tělo i duše ocení hojivé a léčebné účinky nádherného zvuku Zpívající mísy.

Používejte zpívající mísu pravidelně a nechte se překvapit, jak se, kdykoli mísu použijete, budete cítit okamžitě lépe. Budete mít pocit, že z vás spadly všechny nepříjemnosti, problémy, starosti a naopak do sebe najednou zapadnou všechny věci, čímž se před vámi objeví řešení.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Výška: 7,60 cm
Váha: 1500 g
Průměr: 12,70 cm
Materiál: Kov
Kód: BR3205

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Mystický uzlík – přívěšek (13603096)

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Mystický uzlík se užívá pro zajištění trvání lásky a romantiky v manželství.

Šátek s mantrou plnící přání bílý

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Na šátku jsou mocné symboly Feng Shui: slabika Om, Lotos, Dharma kolo a Mystický Uzlík, včetně mantry plnící všechna přání.

Ochrana bytu Kalachakra - Feng shui obraz

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Ochrana bytu s mocnou mantrou vyčistí veškeré energie, které Vám přichází do bytu.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová