Skvostný Kůň větru

Skvostný Kůň větru
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Ve Feng shui je kůň synonymem pro sílu, rychlost, vitalitu, symbolizuje ušlechtilost, vítězství a úspěch. Na zádech nese vzácný klenot, který symbolizuje poklady a bohaství. Klenot na zádech Koně větru navíc vyzařuje pozitivní energii, která podněcuje štěstí a blahobyt.

Kůň větru, větrný kůň, je ctěn především v tibetském Feng shui. Spojuje rychlost větru se silou koně, aby přenášel modlitby od lidí do nebe. Často se proto objevuje na modlitebních pomůckách a symbolech, např. na tibetských modlitebních vlajkách.

Kůň větru se ve Feng shui používá pro získání velkých úspěchů, vítězství, síly, dosažení kariérního postavení nebo významného postavení v obchodě či podnikání. Kůň větru pomáhá dosáhnout toho, po čem toužíte a navíc vás zviditelnit jako zářný příklad prosperity.

Zlaté hory, které Kůň větru zdolává, poskytnou nutnou podporu a pevnou půdu pod nohama, aniž byste ztratitli z dohledu svůj cíl. Naopak získáte sílu k jeho dosažení.

Postavte Koně větru na dobře osvětlené místo, aby mohl dobře zářit, jiskřit a uvolnit skvělou energii a vibrace, které přitáhnou štěstí.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 5 cm
Délka: 11 cm
Výška: 12 cm
Váha: 520 g
Kód: 008015900188

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Klíčenka Vody

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Amulet pro zajištění energetické rovnováhy v roce 2016. Podpora štěstí, úspěchu dodá sílu na překonání potíží a zajištění prosperity.

Modlitební mlýnek Amitayus

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Omezené množství. Amitaus, Buddha dlouhého života je důležitý pro dlouhý, plný život bez zdravotních problémů a fyzických neduhů.

Dvě křišťálová srdce

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Dvě křišťálová srdce jsou zdrojem čistoty, upřímnosti a věrnosti ve vztahu. Léčí veškeré smutky, strachy a zklamání týkající se lásky i vztahů.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová